Başkanlar Erzurum Ticaret Borsası'nı Ziyeret Ettiler

Yayınlanma Tarihi: 2021-11-11 16:53:24

Çeşitli işbirlikleri için İlimizi ziyaret eden, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş, Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Sn. Oktay Yılmaz, Ak Parti Bursa İl Başkanı Sn. Davut Gürkan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Sn. Ali Uğur, Bursa Kent Konseyi Başkanı Sn. Şevket Orhan, Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Sn. Ömer Ömeroğulları, Orhangazi Belediyesi Eski Başkanı Sn. Neşet Çağlayan ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Sekmen, Ak Parti İl Başkanı Sn. Mehmet Emin Öz, Borsamızı ziyaret ederek, çeşitli konularda Başkanımız Sn. Hakan Oral ile istişarelerde bulundular. Günün anısına Başkanımız Sn. Hakan Oral davetlilere Oltu Taşı tesbih takdiminde bulundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.