'Soğuk Zincir Süt Kurulumu Projesi' 3. Etap Üzerine İstişareler Gerçekleştirildi

Yayınlanma Tarihi: 2022-10-10 17:51:47

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Hakan Oral, Erzurum Ticaret Borsası Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme A.Ş. Genel Koordinatörü Sn. Ahmet Topaloğlu ile birlikte, Soğuk Zincir Süt Kurulumu Projesi 3. Etap kapsamında ilçelerimizden, İspir Belediye Başkanı Sn. Ahmet Coşkun, Horasan Belediye Başkan Vekili Sn. Daştan Bingöl, Tortum Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sn. İhsan Tohumcu ve S.S. Derinpınar Şenyurt Cihanlı Yazyurdu ve Gökdere Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Mustafa Dağdelen ile Borsa Hizmet binasında bir araya gelerek "Süt Toplama Merkezleri Protokolü İmza Törenini" gerçekleştirdiler. Şehrimize ve üreticilerimize hayırlı olsun.