BAŞKAN HAKAN ORAL KUVEYT İŞ HEYETİ GEZİSİNE KATILDI

Yayınlanma Tarihi: 2019-12-03 18:36:01

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hakan Oral ve DAİB Başkanımız Sayın Ethem Tanrıver, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) tarafından organize edilen ve Kuveyt’e gerçekleştirilen iş heyeti gezisine katıldılar. Gerçekleştirilen seyahate Erzurum’dan Oral Et Entegre A.Ş., Desni Su, Doyum Su, Erhas Gıda, Erzurum Çiftliği, Aras Hayvancılık, Transmed, Kale Blok Bims, Elazığ ve Malatya’dan katılım gösteren Bölge Üreticilerimiz iştirak etti. Heyet, öncelikle Kuveyt Büyükelçimiz Sayın Ayşe Hilal Sayan Koytak ve Müsteşarımız Sayın Mehmet Akif İnam’ ı ardından Kuveyt Yerel Marketler Birliğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. İkili görüşmelerin yapıldığı ve uluslararası ticarette önemli adımların atıldığı ticari heyet gezisinin ülke ve bölge üreticilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.